Over Ons

De drie initiatiefnemers van W&RK -advies zijn al lange tijd actief in de wereld van driehoeksarbeidsrelaties en zzp. Zij hebben ieder hun eigen expertise:

Stef Witteveen was CEO van grote intermediairs in Nederland, BelgiĆ« en de Verenigde Staten. De laatste jaren is hij algemeen directeur van Uniforce Solutions. Stef is vooral  actief op het gebied van public affairs voor de intermediairs sector. 

Hugo-Jan Ruts werkte lange tijd als adviseur/interim-manager. In 2011 startte hij met ZiPconomy, waar hij nog steeds de uitgever en hoofdredacteur van is. Daarnaast is hij mede initiatiefnemer van NextConomy in BelgiĆ«. Hij heeft ZiPconomy en NextConomy ontwikkeld tot ware kennisinstituten over arbeidsmarktkwesties. Verder is Hugo-Jan een kundige en veelgevraagde spreker, dagvoorzitter en auteur. 

Alexander Kist is bedrijfskundige en arbeidsjurist. Hij is al zijn hele werkende leven actief in de hoek van detachering. Tot 2023 heeft hij zich als partner bij detacheerder NewSkool gericht op de groei en professionalisering van dit bedrijf. Nu is hij als onafhankelijk adviseur en interim-manager met een specialisatie op het gebied van driehoeksarbeidsrelaties en zzp, voornamelijk werkzaam voor W&RK. Naast zijn werk is Alexander onder meer actief voor de VvDN en begeleidt hij startups en scaleups. Agenda

Stef, Hugo-Jan en Alexander worden alle drie gedreven door de behoefte om te helpen op het gebied waar ze zich zo thuis voelen: de arbeidsmarkt. Zij krijgen ook steeds vaker adviesvragen van bedrijven die actief zijn in de driehoeksarbeidsrelaties en zzp. Ze bundelen hun krachten om ondernemers nog beter te kunnen helpen.

Stef Witteveen

Hugo-Jan Ruts

Alexander Kist